Veelgestelde vragen over betalen

Betaalmogelijkheden

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst is het mogelijk om met één van de volgende betaalopties uw bestelling te voldoen:

  1. iDEAL
  2. Visa/Mastercard
  3. Klarna Achteraf Betalen
  4. Sofort Banking

Klarna Achteraf Betalen

Via onze betaalpartner Klarna kun je je bestelling na ontvangst betalen. Deze betaalmogelijkheid is beschikbaar voor aankopen tot een bedrag van maximaal € 1.500,-. Voor vragen over bijvoorbeeld een betaling of een afgekeurde bestelling kun je terecht bij Klarna.

Zodra wij de bestelling verzenden, ontvang je per e-mail een digitale factuur van Klarna. Je hebt vervolgens 30 dagen de tijd om de factuur te voldoen. Via Mijn Klarna heb je een volledig overzicht en historie van je bestellingen en betalingen.

Klarna bepaalt op diverse manieren wat het te besteden bedrag mag zijn. Koop je voor het eerst iets via Klarna dan kan het te besteden bedrag lager liggen dan het product kost.

Voor vragen over de achteraf betaling of een afgekeurde bestelling via Klarna, kun je contact opnemen met Klarna via 020-8082852 of de chat via klarna.nl/klantenservice. Klarna is van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar. 

Informatie over andere onderwerpen

Gratis bezorging postcode 1450-2000

Bestellingen vanaf € 350

Gratis afhalen

Op afspraak bij onze werkplaats

Snelle levertijd

Levertijd binnen 2-3 weken

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / MasterCard / Visa