Veelgestelde vragen over ruilen en retourneren

Kan ik mijn product retourneren / ruilen

Wij streven ernaar om producten van de hoogste kwaliteit te leveren, en daarom worden onze maatwerkproducten met zorg en precisie speciaal voor jou vervaardigd. Vanwege de unieke aard van deze op maat gemaakte items, is het helaas niet mogelijk om ze te retourneren of te ruilen, tenzij er sprake is van fabricagefouten of beschadiging tijdens het transport.

Bij leuningenvanstaal zetten we ons in voor het leveren van maatwerkproducten die voldoen aan jouw unieke wensen en specificaties. Vanwege de op maat gemaakte aard van deze producten, is het spijtig genoeg niet mogelijk om ze te ruilen voor andere items. Elk product wordt zorgvuldig vervaardigd volgens jouw individuele eisen, waardoor het exclusief voor jou is gemaakt.

Problemen met mijn bestelling

Bij het ontvangen van je bestelling raden we altijd aan om deze zorgvuldig te inspecteren op mogelijke schades. Als er onverhoopt schade is aan een van je bestelde artikelen, meld dit dan zo snel mogelijk aan onze klantenservice (binnen 14 dagen na ontvangst!) en voeg enkele foto’s van de situatie toe. Op die manier kunnen we het probleem beoordelen en het snelst mogelijke oplossing met je bespreken. We staan klaar om je te helpen!

Heb je een bestelling geplaatst voor meerdere producten? Het kan zijn dat ze in delen worden geleverd wanneer het om specifiek maatwerk gaat. Er is een kans dat het ontbrekende product nog wordt bezorgd. Om verwarring te voorkomen, sturen we je altijd een e-mail wanneer je bestelling in delen wordt geleverd. Heb je slechts één Track & Trace-code ontvangen of wacht je al een tijdje op het ontbrekende product? Neem dan contact met ons op

Is je product onvolledig geleverd? Dat is vervelend om te horen! Stuur ons direct een e-mail naar info@leuningenvanstaal.nl.

Bestelling annuleren

Zie je af van je bestelling? Als we nog niet zijn begonnen met de fabricage van jouw bestelling, kunnen we in de meeste gevallen de bestelling nog annuleren. Neem zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we je direct verder kunnen helpen!

Als je bestelling is klaargezet voor verzending of al onderweg is, kunnen we deze helaas niet meer voor je annuleren.

Informatie over andere onderwerpen

Gratis bezorging postcode 1450-2000

Bestellingen vanaf € 350

Gratis afhalen

Op afspraak bij onze werkplaats

Snelle levertijd

Levertijd binnen 2-3 weken

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / MasterCard / Visa