Metalen trapleuningen

Show Filters

Metalen trapleuningen

Bent u op zoek naar passende metalen trapleuningen? Leuningenvanstaal heeft een ruim assortiment om aan uw wensen te voldoen. Voor uw metalen trapleuning heeft u bij Leuningenvanstaal veel verschillende mogelijkheden. De metalen trapleuningen zijn altijd voorzien van een naadloos dichtgelaste zijkant. Onze metalen trapleuningen zijn populair voor woningen met een modern design. Dit komt door de robuuste uitstraling, die goed past bij de veelgebruikte stalen deuren en kozijnen. Zoekt u een leverancier voor betaalbare maatwerk trapleuningen? Dan zijn onze metalen trapleuningen een uitkomst. Altijd handgemaakt en voorzien van hoogwaardig staal en een hoogwaardige afwerking.

Metalen trapleuning kopen?

Voor metalen trapleuning bent u bij Leuningenvanstaal aan het goede adres. Leuningenvanstaal biedt enkel de hoogste kwaliteit trapleuning aan. De meest bekende en gebruikte vorm is de rechthoek metalen trapleuning. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor ronde metalen trapleuningen of vierkante metalen trapleuningen. Voor de creatieve oplossingen bieden wij ook specifiek maatwerk op aanvraag aan. Voor maximaal resultaat en gebruiksgemak maakt u eenvoudig en snel een afspraak in onze werkplaats. Daar bekijkt u onze showmodellen en helpen wij u gelijk met het plaatsen van een bestelling op maat. Vervolgens gaan wij aan de slag om uw maatwerk stalen trapleuningen te maken. Binnen maximaal drie weken wordt uw bestelling afgeleverd bij u thuis of kunt u deze afhalen in onze werkplaats.

Toepassingen van metalen trapleuningen

Wilt u een mooi strak geheel, en genieten van een stevige bevestiging? Dan zijn metalen trapleuningen een uitkomst. De meest gebruikte kleuren is de stalen trapleuning zwart of de rvs trapleuning. Het is een veelzijdig en duurzaam product dat erg lang meegaat. Daarnaast is het een echte toevoeging aan uw interieur. Of u nu een modern industrieel, klassiek of landelijke inrichting heeft, een metalen trapleuning kan naadloos worden toegepast in elke stijl. Kijk bij onze klantfoto’s op de homepagina of bij onze producten ter inspiratie.

Leuningenvanstaal trapleuningen komen altijd als complete set; dus inclusief bevestigingsmateriaal en leuningdragers. Zo kunt u meteen aan de slag met de montage. Voor de doe-het-zelvers leveren wij bij elke bestelling een gratis metaalboor om de metalen trapleuning aan de leuningdragers te bevestigen. Ondanks dat de leuningdrager met behulp van zelftappende schroeven wordt gemonteerd, raden wij voorboren toch aan. Voordat u begint is het belangrijk om de beugels eerst op de muur te bevestigen om daarna de positie uit te meten. Zo kunt u in alle rust de gaten boren en de schroeven bevestigen.

Hoe maak ik een metalen trapleuning schoon?

Schoonmaken van metalen trapleuningen is zeer eenvoudig. Deze ijzersterke leuningen zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Om te beginnen maakt u de metalen trapleuning schoon met een mild schoonmaakmiddel en eventueel lauw tot warm water. Ook veegt u de doek voorzichtig over de metalen leuning om vuil en vlekken te verwijderen. Voorkom krassen en gebruik daarom nooit een schuurspons. Bij hardnekkige vlekken gebruikt u een niet-schurende spons of borstel om voorzichtig te schrobben. Na het schoonmaken spoelt u de metalen trapleuning af met schoon water. Als laatste droogt u hem grondig af met een schone doek.

Bent u gewend om schoon te maken met agressieve schoonmaakmiddelen? Deze kunt u het beste vermijden. Dit zorgt ervoor dat de afwerking van de metalen trapleuning wordt beschadigd. Met regelmatig onderhoud blijft uw trap en leuning er jarenlang als nieuw uitzien.

Waarom een metalen trapleuning van Leuningenvanstaal?

Kies altijd voor kwaliteit boven de goedkoopste metalen trapleuning. Onze producten worden met de hand gemaakt in onze eigen werkplaats. Hierdoor heeft u een hoogwaardig product tegen een zeer betaalbare prijs. Mogelijk ligt onze prijs iets hoger dan de bouwmarkt, maar dat weegt niet op tegen de kwaliteit en robuustheid die u bij ons krijgt. Ook vindt u bij Leuningenvanstaal metalen trapleuningen tot op de centimeter nauwkeurig voor een zeer concurrerende prijs. Ook worden al onze leuningen gratis naadloos dichtgelast. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten waarbij de zijkanten worden dichtgemaakt met kunststof doppen. De meeste klanten wonen ook in de regio en waarderen onze persoonlijke aanpak. Wij helpen u graag in onze werkplaats en adviseren u over de mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de perfecte metalen trapleuning voor uw thuis of bedrijf.