Stalen trapleuning zwart

Show Filters

Stalen trapleuning zwart

Zoekt u een fraaie trapleuning in het zwart? Leuningenvanstaal levert stalen trapleuningen in het zwart in vele soorten en maten. Kies uit onze populaire rechthoek stalen trapleuning in het zwart, wat veel wordt gebruikt in woningen met een modern interieur. Deze tijdloze kleur geeft uw trap een uitstraling die altijd in de mode blijft. Bij Leuningenvanstaal bent u voor maatwerk leuningen aan het juiste adres.

Naast een uitgebreid assortiment zwart stalen trapleuningen, levert Leuningenvanstaal ook in diverse kleuren. Zo heeft u altijd de keus om een geschikte kleur te matchen bij uw huidige of toekomstige interieur. Bij de productpagina’s vindt u onze standaard kleuropties. Staat uw kleur er niet tussen? Leuningenvanstaal levert in veel RAL-kleuren op aanvraag!

Erg populair zijn onze zwart stalen trapleuningen in een rechthoek vorm. Dit komt naast een prachtige uitstraling ook door de uitstekende prijs en kwaliteit verhouding. Deze leuningen hebben een slanke rechte vorm die ook zorgt voor extra grip bij het traplopen. Ook ontvangt u bij deze zwart stalen trapleuning onze eigen gemaakte leuninghouders. Dit zorgt voor een extra robuuste look & feel en een stukje extra veiligheid.

Monteren van een stalen trapleuning zwart

Bent u op zoek naar een zwart stalen trapleuning die u eenvoudig zelf monteert? Leuningenvanstaal heeft mee u meegedacht. Of u nu kiest voor onze stalen trapleuning rechthoek, rond of vierkant, al onze varianten monteert u gemakkelijk zelf. Leuningenvanstaal levert uw trapleuning volledig afgewerkt aan, zonder boorgaten. Elke trap is anders en daarom ook elke montage.

U schroeft of draait eerst de leuningdragers op de wand. Dit zorgt ervoor dat u daarna eenvoudig de zwart stalen trapleuning op de dragers kunt plaatsen. Wij raden altijd aan om de leuning tijdelijk vast te zetten met een tyrap, zodat deze niet verschuift. Daarna boort u met de gratis bijgeleverder metaalboor de bevestigingsgaten. Dit doet u rechtstreeks door de gaten die al in de leuningdrager zijn gemaakt. Ook leveren wij gratis zelftappende schroeven bij uw bestelling. Met deze schroeven maakt u als laatste de leuning vast aan de drager. Een dure montage is hierdoor verleden tijd!

Zwart stalen trapleuning trends

Een populaire trend in Nederland, Duitsland en België zijn producten van staal. Naast stalen deuren, rvs trapleuningen, loftdeuren en zelfs stalen kozijnen, is een zwart stalen trapleuning enorm populair. Leuningenvanstaal levert een top kwaliteit product is hoogwaardig is afgewerkt. Elk product wordt gratis aan de zijkanten gratis naadloos dichtgelast. Deze trend zien wij steeds vaker terugkomen. Het afdichten van de zijkanten met kunststof doppen is niet meer van deze tijd!

Ook is de minimalistische metalen trapleuning in opkomst. Dit zorgt voor strakke lijnen en is erg goed te combineren met een eikenhouten trap of andere houtsoorten. Daarnaast is staal een product van alle tijden. Ook biedt de afwerking vele opties. Poedercoaten in verschillende kleuren als brons, antractiet en wit zien wij steeds vaker terugkomen.