Stalen Trapleuningen

Show Filters

Stalen trapleuningen

Zoekt u naar stalen trapleuningen? Zoek dan niet verder! Leuningenvanstaal is dé specialist als het aankomt op maatwerk oplossingen voor uw trap. Hierbij moet u denken aan rechthoekige leuningen, vierkant of rond. Ook voor specifieke trapleuning wensen bent u bij ons aan het juiste adres. Liever in een eigen kleur? Dan hebben wij standaard verschillende mogelijkheden voor u klaarliggen. Wilt u een zwart stalen trapleuning, wit stalen trapleuning of toch liever brons of een grijstint. Voor zowel de meest gebruikte kleuren als alternatieve RAL-kleuren kunt u bij ons terecht.

Gaat u zelf aan de slag met het monteren van uw stalen trapleuning, dan krijgt u te maken met verschillende bevestigingsmiddelen. Hiervoor hebben wij speciaal handgemaakt trapleuninghouders in ons assortiment. Hierbij kunt u kiezen om uw stalen trapleuning te bevestigen met een blinde of zichtbare ophanging. Leuningenvanstaal maatwerk stalen trapleuningen zijn een uitkomst bij trappen waarbij de leuning tot op de centimeter nauwkeurig moet worden geleverd. Voor een hoogwaardige uitstraling raden wij u aan nooit genoegen te nemen met stalen trapleuningen met een maatvoering per 10 centimeter.

Bij Leuningenvanstaal maakt het niet uit naar welke stalen trapleuning u op zoek bent. Ons assortiment lijkt op het eerste gezicht klein, maar bevat alle benodigdheden en flexibiliteit die u nodig heeft. Omdat het kiezen van dé trapleuning soms lastig kan zijn, bieden wij u zoveel mogelijk beeldmateriaal. Ook bent u altijd welkom om op afspraak onze werkplaats te bezoeken. Hier gegeven wij u gratis en vrijblijvend advies, en kunt u onze showmodellen bekijken.

Ook kunt u een hoogwaardige kwaliteit bij ons verwachten. Bij Leuningenvanstaal wordt uw stalen trapleuning gratis naadloos dichtgelast. Dit draagt bij aan een duurzame trapleuning die lang meegaat, maar er ook nog erg goed uitziet. Ook ontvangt u gratis bevestigingsmateriaal en wordt bij elke bestelling een metaalboor geleverd.

Onze stalen trapleuningen

Niets is aangenamer dan een stevige trapleuning in uw huis. Of dit nu over een tussenwoning, 2/1 kapwoning of vrijstaande woning gaat maakt dan niet uit. U moet gewoon veilig de trap op en af kunnen gaan. Daarom maakt u gebruik van de stalen trapleuningen van Leuningenvanstaal. Hierbij kunt u kiezen uit bijvoorbeeld onze rechthoek stalen trapleuning, vierkante stalen trapleuning of ronde stalen trapleuning. Welke trapleuning het beste past bij uw trap, ligt volledig aan uw eigen smaak en huidige interieur. Leuningenvanstaal trapleuningen zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig staal en hebben naadloos dichtgelaste zijkanten. Ook voor commerciële gebouwen geldt dat de keuze is reuze. Kies voor een robuuste uitstraling met onze metalen trapleuningen of rvs trapleuningen. Liever een zwarte trapleuning? Dan zijn onze stalen trapleuning zwart meer geschikt. Deze staan prachtig bij zwarte deuren, donkere of houten traptreden en zwarte details.

De voordelen van een stalen trapleuning

Stalen trapleuningen zijn erg makkelijk wanneer u een druk en groot huishouden heeft. Door het fijne en robuuste materiaal heeft u weinig onderhoud. Regelmatig afnemen met een zachte doek is vaak al voldoende voor een langdurig resultaat. Ook is een stalen trapleuning van alle tijden. De industriële of strakke look is eigentijds en past vaak moeiteloos in elk interieur. Ook is het niet alleen een mooie toevoeging aan uw trap, maar gaan ze ook erg lang mee. Hoogwaardig staal is goed bestand tegen dagelijkse slijtage, zelfs bij intensief gebruik.

Voor een eenvoudig montage van uw stalen trapleuning moet u ook bij Leuningenvanstaal zijn. Onze beugels worden geleverd met zelftappende schroeven. Zelftappende schroeven zorgen ervoor dat de schroef zelf het draad maakt in de trapleuning. De punt van de schroef is zo vorgegeven dat deze zichzelf door het metaal boort. Voorboren is niet perse nodig, maar voor de precisie wel handig. Het voordeel van deze zelftappende schroeven is dat u de leuningdrager op elk punt vastmaakt aan de stalen trapleuning. Dit zorgt ervoor dat u niet bij het bestellen al hoeft na te denken waar de bevestiging precies moet komen. U meet alleen de lengte van de stalen trapleuning op en geeft deze aan ons door. Kiest u voor een zichtbare montage? Dan schroeft u de leuningdragers vast aan de muur. Bij een blinde montage draait u de leuningdrager eenvoudig op de bijgeleverde stokschroef.

Meer advies nodig bij het monteren? Ook dan zit u bij Leuningenvanstaal goed. Kom gerust op afspraak eens langs in onze werkplaats. Dan laten wij u de eenvoudige montage zien.

Stalen trapleuning bestellen

Zoekt u naar een betrouwbare en lokale leverancier die uw nieuwe stalen trapleuning geschikt maar voor uw huis? Met de eenvoudige online configurator heeft u de perfecte stalen trapleuning snel in huis. Hierbij heeft u de keuze uit enorm veel varianten. Van kleine trapleuningen tot grote trapleuningen, een blind of zichtbare montage. Hier is een stapsgewijze handleiding om de bestelling van uw nieuwe stalen trapleuning zo soepel mogelijk te laten verlopen:

 1. Kies de manier van bevestiging
  • blinde montage: de stalen leuninghouder wordt bevestigd op een bijgeleverde stokschroef. Deze stokschroef draait u eenvoudig in de muur, waarop de leuninghouder wordt gedraaid.
  • zichtbare montage: de stalen leuninghouder schroef u vast in de muur. Wij boren de gaten in de leuninghouder voor u voor.
 2. Selecteer de lengte van uw trapleuning
  • Vul de gewenste lengte van uw stalen trapleuning in. Hierbij vult u de lengte in die wisselt van minimaal 50 centimeter tot maximaal 500 centimeter. Bij grotere lengtes is het verstandig om eerst contact met ons op te nemen.
 3. Kies het aantal leuninghouders
  • Ook kiest u zelf het aantal leuninghouders die u nodig heeft. Onze configurator geeft u de flexibiliteit om het aantal leuninghouders aan te passen aan de lengte en het aantal bevestigingspunten.
 4. Selecteer de gewenste kleur
  • Met een breed scala aan kleuropties zorgen wij ervoor dat uw stalen trapleuning naadloos aansluit bij de rest van uw interieur. Heeft u een persoonlijke kleur op het oog? Dan is het verstandig om eerst contact met ons op te nemen.
 5. Druk op bestellen en binnen 2-3 weken (meestal korter) heeft u uw bestelling in huis
  • Tevreden met uw keuzes? Dan plaats u eenvoudig uw bestelling. Wij gaan direct aan de slag en binnen maximaal drie weken heeft u uw nieuwe hoogwaardig trapleuning in huis. Direct afhalen in de werkplaats? Dat kan natuurlijk ook! Ook dit selecteert u bij het afrekenen.