Stalen trapleuning kleuropties

Wat kost een stalen trapleuning op maat?

Ben je op zoek naar een stijlvolle en duurzame toevoeging aan je trap?

Dan is een stalen trapleuning op maat wellicht precies wat je nodig hebt. Bij Leuningenvanstaal.nl begrijpen we dat de prijs een belangrijke factor is bij het kiezen van de juiste trapleuning. Daarom bieden wij hoogwaardige stalen trapleuningen tegen betaalbare prijzen. In deze blogpost zullen we de kosten van onze stalen trapleuningen op maat bespreken en waarom ze een uitstekende keuze zijn voor jouw huis.

Wat kost een stalen trapleuning op maat bij Leuningenvanstaal.nl?

Bij Leuningenvanstaal.nl hanteren we transparante prijzen, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Onze stalen trapleuningen op maat zijn beschikbaar in verschillende vormen en maten, waaronder rond en rechthoekig. Hieronder vind je een overzicht van onze vanafprijzen:

Het is belangrijk op te merken dat deze prijzen gelden voor standaard kleuren zoals wit en zwart. Voor aanvullende kleuropties kan een extra toeslag gelden vanwege hogere poedercoat kosten.

Ook streven wij ernaar om aan al jouw wensen te voldoen als het gaat om de kosten van een stalen trapleuning op maat. Daarom bieden wij een handige online serivce aan waarbij onze leuningen configureerbaar zijn tot op de centimeter. Dit betekent dat je precies de lengte kunt kiezen die bij jouw trap past.

Kostprijs per centimeter leuning

Om ervoor te zorgen dat je altijd de beste prijs krijgt voor jouw stalen trapleuning op maat, hanteren we een transparant prijsbeleid waarbij de prijs per centimeter wordt berekend. Op deze manier betaal je alleen voor de exacte lengte die je nodig hebt, zonder dat je extra betaalt voor ongebruikte materiaal. Dit garandeert niet alleen dat je nooit te veel betaalt, maar ook dat je de beste prijs krijgt voor een stalen trapleuning die perfect past bij jouw trap.

Aantal leuningdragers geheel naar wens

Bovendien begrijpen we dat elke trap anders is en dat de behoefte aan ondersteuning kan variëren. Daarom laten we het aantal leuningdragers volledig aan jou over. Of je nu kiest voor een minimalistische look met slechts een paar leuningdragers of liever extra ondersteuning wilt met meerdere dragers, het is allemaal mogelijk. Zo kun je de kosten, stijl en functionaliteit van jouw stalen trapleuning volledig aanpassen aan jouw voorkeuren en behoeften.

Waarom kiezen voor onze stalen trapleuningen op maat?

  1. Handgemaakt voor Uitstekende Kwaliteit: Onze stalen trapleuningen worden allemaal met de hand gemaakt in onze eigen werkplaats. Dit garandeert niet alleen een uitstekende kwaliteit, maar ook een uniek en op maat gemaakt product dat perfect past bij jouw trap.
  2. Uiteinden gratis dichgelast: Bij Leuningenvanstaal.nl geloven we in het leveren van kwaliteit tot in de kleinste details. Daarom worden al onze stalen trapleuningen geleverd met gratis naadloos dichtgelaste uiteinden, wat niet alleen zorgt voor een strakke afwerking, maar ook voor extra veiligheid.
  3. Gratis bevestigingsmateriaal: Om de installatie zo eenvoudig mogelijk te maken, wordt al het benodigde bevestigingsmateriaal gratis meegeleverd bij onze stalen trapleuningen op maat. Zo kun je snel en gemakkelijk genieten van je nieuwe trapleuning houdt je de kosten laag.
  4. Massief stalen leuninghouders: Onze stalen trapleuningen worden ondersteund door leuninghouders van massief staal, die niet alleen zorgen voor een stevige bevestiging aan de muur, maar ook bijdragen aan de duurzaamheid en stabiliteit van de leuning.

Kortom, een stalen trapleuning op maat van Leuningenvanstaal.nl biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met onze handgemaakte leuningen, gratis naadloos dichtgelaste uiteinden, gratis bevestigingsmateriaal en massief stalen leuninghouders, ben je verzekerd van een duurzame en stijlvolle toevoeging aan je trap.

Wil je meer weten over onze stalen trapleuningen op maat of een bestelling plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op of maak een werkplaatsafspraak voor extra advies en informatie.

Gratis bezorging postcode 1450-2000

Bestellingen vanaf € 350

Gratis afhalen

Op afspraak bij onze werkplaats

Snelle levertijd

Levertijd binnen 2-3 weken

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / MasterCard / Visa