Trapleuning Hornbach

Trapleuning Hornbach – voordelige keus?

De trapleuningen van Hornbach

In de zoektocht naar een nieuwe trapleuning wordt vaak eerst bij de grotere bouwmarkten als de Hornbach gekeken. Het aanschaffen van bouwmaterialen en andere producten is daar natuurlijk erg gemakkelijk. Een bouwmarkt beschikt over een zeer ruim assortiment, waar vrijwel alles is te vinden. Toch is er tussen de verschillende ketens ook een klein verschil merkbaar. Zo zijn de Karwei, Gamma en Praxis meer gericht op de lokale doe-het-zelver. Ook beschikken zij vaak over een aanvullend interieur assortiment met verschillende meubels, kasten en accesoires. En is de Hornbach maar gericht op een breder publiek binnen een grotere regio.

Zo kunt u, in tegenstelling tot de eerder genoemde bouwmarkten, bij de Hornbach ook trapleuningen bestellen. Hierbij heeft u de mogelijkheid om ze online te bestellen of af te halen in één van hun filialen. Wanneer we hun voorraad bekijken lijkt het erop dit het enkel een online product is.

De verschillen tussen een trapleuning Hornbach en Leuningenvanstaal

Maar wat zijn nu de grote verschillen tussen de trapleuningen van Hornbach en de stalen trapleuningen van Leuningenvanstaal? Ook bij Hornbach is de rechthoek trapleuning van dezelfde 50×25 mm maatvoering. Het belangrijkste en grootste verschil is uiteraard het maatwerk. Bij Leuningenvanstaal stelt u uw leuning tot op de centimeter nauwkeurig samen. WIj zorgen daarna voor een exacte maatvoering zodat de installatie zonder problemen verloopt. Bij ontvangst van uw producten heeft u buiten de montage ook geen extra werkzaamheden.

De trapleuningen van Hornbach zijn daarentegen verkrijgbaar in een lengte van 100 cm en 270 cm. Dit betekent dat het risico bestaat dat of de lengte te kort is, of dat u na aankoop de trapleuning nog zelf op maat moet zagen. Bovendien zijn de uiteinden bij Hornbach niet naadloos dichtgelast en moet u deze afdekken met een kunststof eindkap. Naast dat deze kunststof eindkappen vaak niet volledig aansluiten, komt het ook niet ten goede aan de robuuste en industriële uitstraling die een stalen trapleuning heeft.

Daarnaast lijkt de prijs in eerste instantie een stuk voordeliger dan onze op maat gemaakte varianten. Wanneer u bij Hornbach een trapleuning rechthoek 50x25mm van 100 cm besteld, inclusief 2 leuninghouders en 2 eindkappen. Dan komt u op een totaalbedrag van € 94,75. Dat is slechts € 5 euro goedkoper dan onze hoogwaardige op maat gemaakte producten. Daarbij zijn de extra kosten voor montagemateriaal niet eens meegenomen. Die ontvangt u bij Leuningenvanstaal gratis erbij!

Samengevat zijn de verschillen voor de rechthoek variant:

Trapleuning HornbachTrapleuning Leuningenvanstaal
Maatvoering50x25mm50x25mm
Lengte100 cm of 270 cm50 tot 500 cm
MaatwerkNeeJa
Robuuste leuningdragersNeeJa
Gratis montagemateriaalNeeJa
Afwerking uiteindenKunststof eindkapNaadloos dichtgelast
Kleur personaliseerbaarNeeJa
Prijs voor 100 cm€ 94,75€ 99,95

Waarom kiezen consumenten dan toch voor Hornbach?

Wij denken dat een consumenten zich onvoldoende laten informeren bij de aanschaf van een nieuwe trapleuning. Zoals eerder beschreven zijn de trapleuningen bij de Hornbach snel geleverd en eenvoudig te bestellen. Door deze snelle levertijd, vertrouwde website en ogenschijnlijk lage prijs, zoeken veel mensen niet verder. Dat vinden wij natuurlijk erg zonde!

Bij Leuningenvanstaal is de levertijd wellicht iets langer, maar dan heeft u wel een perfect op maat product. Bovendien heeft u de mogelijkheid om onze showmodellen te bekijken in de werkplaats. Aangezien de trapleuningen van Hornbach enkel online te koop zijn, is dit niet mogelijk. Daarnaast is het prijsverschil minimaal. Zeker wanneer u rekening houdt met het nog aan te schaffen montagemateriaal. Bovendien zijn de leuningen nooit perfect op maat en heeft u er altijd nog zelf werk aan. De afwerking door middel van een kunststof eindkap is bewust een variant waar Leuningenvanstaal niet voor kiest. Naadloos dichtlassen zorgt voor een langer en duurzamer gebruik. En om over het uiterlijk maar niet te spreken.

Kortom, laat u adviseren of bereken de prijs van uw stalen trapleuning snel en eenvoudig bij ons online. Daarnaast support u een lokale onderneming wat weer bijdraagt aan een gezond ondernemersschap in de regio. Wij zien uw bestelling graag tegemoet of heten u graag welkom in onze werkplaats op afspraak.

Gratis bezorging postcode 1450-2000

Bestellingen vanaf € 350

Gratis afhalen

Op afspraak bij onze werkplaats

Snelle levertijd

Levertijd binnen 2-3 weken

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / MasterCard / Visa